Loading...

Project

Duplex-Penthouse, ANT / Antwerpen Eilandje
Project Omschrijving

Voor deze duplex-penthouse, een project door Dieter Vander Velpen architects, werd aan Hof van Jeroen gevraagd een groene toets te geven aan het terras op de vierde verdieping van het gebouw.

Het terras vormt het verlengde van de leefruimte en biedt een fantastisch uitzicht op het MAS, hartje Antwerpen. Om de stedelijke omgeving te verzachten werd een groenmuur voorzien die door middel van golvende vlakken de nodige rust zal brengen.

De beplanting werd zorgvuldig uitgekozen waardoor er het ganse jaar door een dynamische natuurlijke wand ontstaat die naast rust ook geborgenheid zal bieden aan de bewoners van deze fantastische woning. 

Project details

  • Locatie: Antwerpen Eilandje

Wilt u ook aan de slag met uw tuin?

Van ontwerp tot uitvoering, alsook voor onderhoud kan u bij mij terecht.
Hopelijk tot binnenkort!