Loading...

Project

Middelgrote tuin, OVL / Sint-Niklaas
Project Omschrijving

In deze middelgrote tuin moest Hof van Jeroen rekening houden met verschillende elementen. Er werd een knusse tuin gevraagd waar privacy belangrijk was. Om die privacy te bieden werden op de achtergrens groenblijvende leibomen voorzien, zodat de tuin zowel in de zomer als in de winter geen inkijk heeft. Hierdoor ontstond ook een volledig groen scherm, waardoor de stedelijke omgeving ver weg lijkt.

Een vijver met watergordijn scheidt de twee terrassen van elkaar. Aan de ene kant ontwierpen we een overdekte knusse lounge met open haard en aan de andere kant een groot leefterras waar gezellig kan worden getafeld.

De beplanting van de tuin werd zo gekozen dat er zo weinig mogelijk onderhoud bij komt kijken.

De voortuin is eenvoudig en duidelijk. Via betonpaden krijgen we verbinding tussen de straat, de voordeur en de oprit.

Project details

  • Locatie: Sint-Niklaas
  • Werken: Ontwerp

Wilt u ook aan de slag met uw tuin?

Van ontwerp tot uitvoering, alsook voor onderhoud kan u bij mij terecht.
Hopelijk tot binnenkort!