Loading...

Project

Middelgrote tuin, ANT / Ruisbroek
Project Omschrijving

De tuin ligt verscholen achter de gevel van een rijwoning in het centrum van Ruisbroek. Reeds tijdens de verbouwingen werd Hof van Jeroen aangesproken om een passend tuinontwerp te maken dat aansluit bij de te renoveren woning. Heel belangrijk, want op die manier kan je de tuin en de woning het best op elkaar laten inspelen.

De wensen van de eigenaren waren duidelijk. Een tuin met weinig onderhoud waar genieten op de eerste plaats komt.

Vanop het overdekte terras aan de keuken wandel je naar de zwemvijver. De natuurlijke filter van de vijver ligt los en  van het zwemgedeelte, wat de zwemvijver een strakkere look geeft. Door de zwemvijver te verhogen, krijg je binnen in huis meer contact met het water, waardoor je er het ganse jaar optimaal van kan genieten. 

Daarrond liggen verschillende terrassen om te zonnen, te lounchen of gewoonweg met een boek neer te ploffen na het eten. 

Door gebruik te maken van groenblijvende hagen bieden we de nodige privacy en creëren we een tuinkamer. Achter deze hagen werden op de juiste plaatsen bomen ingeplant, om zo de strakke tuingrenzen te doen vervagen en de omgeving te laten verdwijnen. Op die manier kunnen de bewoners ongestoord genieten van hun stukje paradijs.

Project details

  • Locatie: Ruisbroek
  • Werken: Ontwerp

Wilt u ook aan de slag met uw tuin?

Van ontwerp tot uitvoering, alsook voor onderhoud kan u bij mij terecht.
Hopelijk tot binnenkort!